Mehmet Erdem'in "Hakim Bey" Adlı Şarkısına Klip Sürprizi

Leyla ile Mecnun dizisine yaptığı müziklerle ses getiren ve internet ortamında şarkıları büyük ilgi gören Mehmet Erdem, Mart ayında kendi albümünü çıkaracağını duyurarak hayranlarını sevindirdi. “Hakim Bey” adlı çıkış şarkısına çekilen klip ise bir o kadar ilgi göreceğe benziyor!

Uzun yıllardır farklı projelerle müzik dünyasının içinde yer alan Mehmet Erdem, son dönemin en sevilen dizilerinden “Leyla ile Mecnun”un da müziklerini yapıyor. “Deli Deli Olma” adlı filme Özgür Akgül ile beraber yaptığı müzikle “Altın Portakal Film Festivali”nde “En İyi Film Müziği” dalında ödül alan Mehmet Erdem, kariyeri boyunca yaptığı film ve dizi müzikleriyle isminden sıkça söz ettirmiş bir sanatçı…

Etkileyici sesiyle Leonard Cohen’e benzetilen sanatçı, şimdi de kendi albümüyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Şimdiden kendine özel bir takipçi kitlesi yakalamayı başaran Mehmet Erdem’in, sözü ve bestesi Sezen Aksu’ya ait olan “Hakim Bey” adlı parçasını dinleyebilirsiniz. Yakın zamanda aynı parçaya çekilen sürpriz klibi izliyor olacağız. Mehmet Erdem’in kendine has vokaliyle Türk Pop müziğine yeni bir heyecan katacak olan albüm, Mart ayı içerisinde raflardaki yerini alacak.

Bir bumads advertorial içeriğidir.




Etiketler:


4 yorum:

  1. ilk zülfü lüvaneli'den dinlemiştim..mühim bi şarkıdır:)arkadaş da güzel söylemiş..yolu açık ola..

    YanıtlaSil
  2. TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM
    ÇOK HOŞ PAYLAŞIM
    BEKLERİM
    :)))))

    YanıtlaSil
  3. güzel yorumlamış mehmet erdem

    YanıtlaSil

İsviçreli Bilim Adamları ve Troll'ler yazamaz.