Blogunuzu En İyi Diğer Blogcular Yorumlar!

Daha önce böyle bir konu açmıştım ve sevilmiş olmalı ki çok yorum gelmişti. Hem o konuyu hatırlatma hem de ''Tekrar bakalım bloglara ne alemdeler.'' Düşüncesiyle bu post'u oluşturuyorum.

Daha önce açtığım konu: Blogunuzu Başka Blogculardan Dinleyin!

Şimdi gelelim asıl meseleye efenim. Kural basit;
  • Bu post'a yorum atıyorsunuz ve sizin bir altınıza yorum atacak blogcu sizin blogunuzu kendince yorumluyor.
  • Sizin blogunuzu yorumlayan blogcunun blogunu da bir altındaki başka bir blogcu yorumluyor, bu böyle devam edip gidiyor.. :)


-Şurası şöyle, konusu böyle, rengi çohoş, ay şu postunu yering, kutup ayıları çok yalnız v.b. (:

Çeşitli şekillerde herkes kendince diğer blogcuların bloglarını yorumladıkça,
kendi blogu hakkında diğer blogculardan daha çok yorum alabiliyor..

blogculuk

Hem blogunuz üzerindeki tünel bakışı etkisini diğer blogcuların yorumlarıyla kıracaksınız hem de yeni blogcu ve bloglarla tanışacaksınız.
Üstelik tüm bu aldığınız iyi ya da eleştirel yorumlar blogunuzu daha iyi hale getirmek için size yeni fikirler sunacak.

Haydi başlayalım, ilk yorum atanın blogunu ben yorumlayacağım, benim altımdaki de benim blogumu yorumlayacak, onun altındaki de on.... diye devam edecek.






Etiketler:
, , , , , , , , , , ,


20 yorum:

  1. :DD ben gene varım kiii hadin yorumlaşalııım:DDD
    çohoş bişi bu bi de fikrinizi seviyim desem mi durun durun temam sadece çohoşla yetinicem:DDD

    YanıtlaSil
  2. ilk ben miyim ben en birinci miyim :D
    önceki konuyoda takip etmiştim güzel fikir gerçekten :)

    debriyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. @birgaripSeyma haha :))
    anime ağırlıklı bi bloga sahipsin anlaşılan, detay olarak zayıf olsa da sade ve anlaşılır oluşuyla blogunuz gayet ergonomik efenim. :) sosyal medyayı daha aktif kullanmanızı öneririm blogunuzda. iyi bloglar!

    YanıtlaSil
  4. @Atakan Yener
    ilk değilsiniz ama yorum yapmak istedim. :) efenim hani derler ya blog diye, işte sizin blogunuz tam bir blog. :)) sade ve hızlı, başlık logosu çohoş ama daha karakteristik bir şey de olabilirdi. kişisel bir blog havası sezdim bunun dışında gayet hoş standartlarda bir blog. :)
    iyi bloglar!

    YanıtlaSil
  5. Siteniz çok iğrenç çok yavaş açılıyor. Yemin ederim pcme virüs girdi. Off nasıl site bu ya .. 1 NİSAN :D

    Siteniz harika ve çok hızlı yazılarınız çok güzel.

    YanıtlaSil
  6. @Behice Uçar sağol varol efenim. sizin blogunuzda her gün biraz daha gelişecek heralde. öyle bir hava var. iyi bloglar. :)

    YanıtlaSil
  7. Atakan'ın blogu okurken denk geldim bu başlığa ve tesadüfe bakın ki bu blogu yorumlamam gerekiyormuş. Önce kaba taslak baktım, header dedikleri şu başlık kısmı sanki ufak kalmış, biraz da özensiz gibi ama kesinlikle çirkin değil! Blogunuzdaki tıklanabilecek her yer rengarenk! Çok dinamik ve "şuraya da tıklayayım bakayım ne varmış?" hissi uyandırıyor. Yukarıdaki tıklamalı yerler de oynayıp duruyor ya, çok hoşuma gitti :)

    Sade tasarımı, lüzumsuz fotoğraf ya da ıvır zıvır olmaması çok memnun etti. Karşı olmasam da bazılarında o kadar fazla ıvır zıvır oluyor ki yan taraflarda, tüm dikkat dağılıyor. Yazılarınız da gündem ve genel geçer şeylermiş gibi geldi, yani atıyorum bir moda, sağlık, spor ya da benzeri mevzuları işleyen bir blog gibi görünmüyor.

    Toparlayacak olursam, çok neşeli bir blog. Hem sade hem şık ^_^

    YanıtlaSil
  8. Şincik ben bir yorum yazarsam bir altimda ki nereyu yoorumlayacah demeden evvel asıl maksadimin andıroyit telefonundan yorum yazıp yazamadigi mi test etmekti, anlayacaginiz mişın pasibıl.

    YanıtlaSil
  9. @yufkayureklikelgobekli teşekkürler efenim. :) blogunuzun header'i özenle hazırlanmış anlaşılan. aynen dediğiniz gibi ıvır zıvırdan uzak durmuşsunuz. içeriğe önem vermeye çalışıyorsunuz. sosyal medyayı iyi kullanıyorsunuz. ve görünüm olarak yazıların soluk kalması dışında bir negatiflik yok blogunuzda. gayet iyi. :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  10. @coward neden ekşi erik yerken konuşuyormuş gibi ağzın sulu sulu yazıyorsun çocüüüm. :D skdjgkssdg

    YanıtlaSil

  11. blogunuz da yazılanlar çok eğlenceli özellikle iletişim bölümünde yazanlara bayıldım. Bunun dışında blogun ismine ve şekline ayrı bayıldım. Yayınlar yazılarda yeni bir şeyler öğrenebiliyor insan ve eğlenebiliyor.
    Kısacası ben bu blogu sevdim :)
    Başarılarınızın devamını dilerim :)

    YanıtlaSil
  12. @blogsazan teşekkür ederim :))) sizin blogunuza girmeye çalışınca ''Görüntülemek üzere olduğunuz blog yalnızca yetişkinler için uygun olan içerik içeriyor olabilir.'' şeklinde bir sayfa ile karşılaşıyorum. blogunuzun ayarlarından düzeltmelisiniz. onun dışında blogunuza girer girmez çok fazla görsel yüzünden geç yükleniyor. kişisel bir blog havası hakim. daha yeni bir blog olduğu gözden kaçmıyor. :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  13. Yeni keşfettim sitenizi ve incelemeye koyuldum gerçekten renkli ve ilginç..oldukçada dikkat çekici alışcı konular var..Misafir blogculuk için yakın zamanda başvursam mı diye düşündüm açıkcası..

    YanıtlaSil
  14. @KaraKalem Nameler teşekkürler efenim. :) mutlu olurum, beklerim. iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  15. Aradığım kanı buldum sanırım. Blogumdan pek memnun değilim o kadar da hızlı karar verebilen biriyim ki görseli değiştirsem mi diye düşünüp duruyorum ne zamandır. Burası belki bana yardımcı olur. :)

    Tabi hemen bu blogdan bahsedeyim. İlk açtığımda bir gazetenin köşe yazarları sayfası sanmıştım ben burayı. Bunda en baştaki hürriyet reklamı birinci etken tabiki. Onun dışında blogunuz çok renkli ama aynı zamanda da sade. Gereksiz süslemeler yapmamışsınız. Tasarımcılığınıza benden 10 puan. :)

    YanıtlaSil
  16. @Pınar sevindim blogumu beğenmenize. :)) teşekkürler. hemen sizin blogunuzdan bahsetmek istiyorum, ilk izlenim sakin ve hızlı oluşu. kişisel olduğu kadar sıradan bir blog görüntüsü var. diyeceğim o ki, blogunuzu daha fazla karakteristik bir hale getirin, logosu olsun, teması olsun. ziyaretçi sayınız sizi tatmin etmeye başladığı zaman da soysal mecralara blogunuzun kapısını açın. facebook ve twitter gibi en bilinenlerle başlayın. yararlı widgetlerle daha etkileyici hale getirin, dikkat çekin. içerik olarak yorum yapamayacağım, çünkü konu beni aşar, kitaplar.. :) çok iyi. başarılar, iyi bloglar efenim.

    YanıtlaSil
  17. Yeni ve acemi bir blog yazarı olarak ben de yorum istiyorum

    YanıtlaSil
  18. Font'lar dışında bence güzel bir blog, özellikle poğaça tarifi süper!

    YanıtlaSil
  19. Blogunuz gerçekten çok güzel ve bu uygulamada hoşuma gitti. Eğer katılım fazla olursa bende katılabilirim.

    YanıtlaSil
  20. Yorumlar için bende katkıda bulunmak istedim, bence güzel bir site olmuş. Blogculardan daha çok yorumlar geliyor sanırım.

    YanıtlaSil

İsviçreli Bilim Adamları ve Troll'ler yazamaz.