İlluminati



Çeşitli mitlere ve efsanelere göre, malesef bu terimleri kullanıyorum, çünkü henüz kanıtlanmış bir kaç olgudan başka bir gerçekliliği bulunmamaktadır. Kaldığımız yerden devam edelim, bu İlluminati'nin anlamı ''Aydınlanmış Olanlar'' olarak yansıyor Türkçe'mize.

Her ne kadar; 1776 yılında Almanya'nın Ingolstadt kentinde, Adam Weishaupt isimli Kabbalacı bir Hukuk Profesörü ve Baron von Knigge ile diğerlerinin yardımıyla kurulan gizli topluluk olarak lanse edilsede, bu olşumun çok daha eski bir oluşum olduğu kanaatindeyim.
Kuruluş amacı ''Aydınlanmış Olanlar'' İsmiyle zaten bir nebze belli ediyor kendini, ana amaç cehaletle, baskıcılıkla ve kilisenin dogmalarıyla mücadele etmekti. Ama bu sadece bilinen kısmı ya da bilinmesi istenilen kısmıydı. Fakat çok daha eski yıllardan itibaren, amaç belliydi, zaman geçtikçe ''maddecilik, dünyacılık, modernizm ve ateistlik'' ana temel kuramları oldu bu oluşumun. Üzerine o kadar çok komplo teorileri yapılmış ki artık neyin gerçek neyin teori neyin uydurma olduğunu anlamak çok zor hale geldi. İnternet üzerinde bu konuyla ilgili o kadar çok bilgi ve içerik var ki, açıkcası inanılmaz bir bilgi kirliliği yaşanıyor. Ben bu topluluğun ayrıntılarına girmeyeceğim, şuan için kesin olarak söyleyebileceğim tek şey, işaret dilini kullanıyor olduklarıdır. Ve sadece gelecekteki amaçları hakkında fikrimi sunacağım.

İlluminati tüm kutsal kitaplarda bahsedilen, Deccal'i simgelemektedir. Ve Deccal hakkında bilgi edinirseniz, İlluminati'nin gelecekteki planları hakkında fikir edinebilirsiniz. Sanıldığının aksine İlluminati basit ve safsata bir olgu değildir, çok daha karmaşık, çok daha büyük, oldukça da güçlü bir yapıya sahip ve çok daha zeki varlıklar tarafından yönetilen bir oluşumdur. Düşünme zamanıdır.
Ben onlara kısaca ''Şeytanın Askerleri'' diyorum. Dediğim gibi düşünmek ve araştırmak sizlere kalmış..






Etiketler:


0 yorum:

Yorum Gönder

İsviçreli Bilim Adamları ve Troll'ler yazamaz.