Mynet Haberleri


Sanal alemde medya olarak bir güç oldukları konusunda tartışmaya gerek duymuyorum. Google sonuçlarına göre son 3-5 yılda bilindik sosyal ağ sitelerinin hemen ardından geliyor. facebook, hotmail ve twitter'dan sonra en çok ziyaret edilen site, malesef Mynet.
Neden malesef mynet? Hemen şöyle yanıtlayabilirim. Mynet'in habercilik anlayışına fitil olmamak elde değil, çünkü insanların merak duygusunu kullanarak çok güzel rant elde ediyorlar. hep asparagas haber, hep balon haber, hep içi boş ve kuru kalabalık haber.
Ayrıca belirtmekte fayda var +18 haberler ve içeriklerle dolu. Üstüne üstlük haber paylaşım platformlarında sürekli ve sürekli cinselliğe tevşik söz konusu.
Tamam amenna diğer alanlarda kendilerini çok geliştirdiler. Oyun sektöründe öncüler, ilk online oyunları Türkçe'ye çevirip sunucularında yayınladılar, hatta ilk online Türk oyunu mmorpg olarak yaptılar sundular.
arkadaşlık ve sosyal ağ gibi alanlarda ilerlediler, e-mail servisi sundular, bandrollü ve free müzik alanında çalışmalar yaptılar. Herşey güzel hoşta aga, rant uğruna şu tarz habercilik anlayışından vazgeçmeliler. Türkiye'nin çoğunluğu haberleri mynet'ten takip ediyor. Ve bu gerçekten üzüntü verici.





Etiketler:


0 yorum:

Yorum Gönder

İsviçreli Bilim Adamları ve Troll'ler yazamaz.