İdeal İnsan (Küfürlü İçerik)


Bir insan diskoda g.tü kaybetmesin arkadaş. :D

Şaka şaka. İdeal insanımız razı olmadığı için dün akşamki yazıyı kaldırdım. Henüz 9 defa görüntülenmişti. Görüntüleyenlerden biri bendim. Biri sen peter. Biri ideal insanımızın kendisi. Peki ya diğerleri.???


Bu dakikadan sonra yar.aaa yedin ideal insan.

Kalan 6 kişinin;
Birincisi piserro genel müdürüydü. Ökkeş PISERROĞLU. Kesin kovuldun!
İkincisi dayındı. Pınar dayın. Bir sonra ki sene de tatili unut.
Üçüncüsü uğurdu. 8 defa üniversite kazanıp, 6'sına kayıt yaptırıp, 4'ünü okumak için gurbete yol almasına rağmen 2'sinde şehri beğenmeyip diğer birinde bölümü beğenmeyen amcaoğlun. Ve sonuncu gittiği üniversitenin şehrinde hala yer sallanıyor. Peter'ın deyimiyle ‘’Yerlerden lavlar çıkıcıı daa neyine getsin (george) haci’’.
Dördüncüsü bana baktığını sanarken çayına afrodizyak kattığı müşterinin bacaklarına bakan panpişin. 3 liralık bataryayı 7.5 liraya satmıştı bana. Hala onun kinini taşımaktayım. Pis insan.
Beşincisi tükkanda çalışan ve kardeşini yedirten elemandı.
Altıncısı yediğin hatunun yurtdışında çalışan kocasıydı.

Yar.aaa yedin ideal insan. :D






Etiketler:


1 yorum:

  1. ahahahahahah :D yıllar sonra gelen kahkaka. ideal insan çok değişti çok şimdilerde. karakterini aşırı tutucu bir halde barındırmaktaydı sen bu yazıyı icra ederken, hatta bir önceki yazını sildirtmiş sen de bunu yazmışın. baktı ünlü münlü olduğu yok toton açık gezmeyi ya da fotosunu çekip facebook'a koymayı moda deseler, trend deseler ''amaan rahat ol, özgür ol, relax ol aga'' deseler yapılmasında bir sakınca göreceğini sanmıyorum şu son zamanlarda. :D öz eleştiriyi eksik bırakmamız yanlış olur, biz de fena değildik, çokta eksik değildik bu tür absürt hallerden hani.

    YanıtlaSil

İsviçreli Bilim Adamları ve Troll'ler yazamaz.