Blogunuzu Başka Blogculardan Dinleyin!

Blog aleminde herkes bir çaba içerisinde, kimisi özgün içerik peşinde, kimisi güzel ve profesyonel tasarımpeşinde, kimisinin hiç bir şey umurunda değil, ha bire yazıyor. Kimileri de saçmalıyor benim gibi.
Ama bizim konumuz bunların hiç biri değil, o halde ne diye yazdın diyeceksiniz; sebeb şu ki, her blogun bir karakteri vardır, en azından ben böyle düşünüyorum. O yüzden, eminim (aslında emin değilim ama) herkes bir başka blogcunun kendi blogu için yaptığı yorumlar hem hoşuna gider hem de eleştirisel açıdan fayda sağlar.  Ama unutmayalım ki, Somali'deki aç çocuklara bir yararı olmaz.
Neyse.

Blogcu, blogunun nasıl daha iyi olacağını başka ağızlardan duymuş olabilir. Buna inanıp temasını bile değiştirebilir.


Anlatmak istediğim asıl konu,

  • Blogun ilk bakıştaki görüntüsü
  • Barındırdığı içerikleri
  • İnsana hissettirdikleri
  • Tasarımı, tarzı, konusu
  • Ve daha aklınıza ne geliyorsa, bu post'a yorum yapan blogcuların bloglarına yorum yapmanız, siz yorum yaptıkça da başka blogcuların sizin bloga yorum yapması.

Ayrıca iyi-kötü eleştiriye açık olmanız kutup ayılarının neslini kurtarmamıza yardımcı olabilir. O derece önemli.

Bu nasıl olacak peki?
Bu post'un altına yorum yapan her blogcu, blogunun anasayfa linkini de yazsın, annesinin kızlık soyadının ikinci harfiine gerek duymuyoruz.
Yazan her blogcu da bu postu takip etsin, yeni yorumlar geldikçe herkes birbirinin bloguna yukarıdaki maddeler dahilinde yorum yapsın, her blogcu blogunu başkasının gözünden görsün, dinlesin, eğlensin, geliştirsin.. Yorum yapan arkaaaşlar samimi olun germeyin ortamı.
Ayrıca,
bu postta kullandığım itici espri ağzını bir daha kullanmayacağıma dair yüce Jedi'ye ant içerim. Vişne suyu da olabilir.

Bir alttaki yorum sahibi, üsteki yorum sahibinin bloguna yorum yapsın, oyun başlasın. :)

Kimse yorum yapmazsa post elimde patlar, o yüzden ilk yorum yapanın bloguna kapsamlı bir yorumu ben yapacağım.


(Ayrıca dikkat ettiniz mi, yukarıdaki resim sanki yamuk duruyor.)
3EG8NMPEZKXW





Etiketler:
, , , ,


148 yorum:

  1. Harika bir fikir,ben sayfanızı beğenerek takip ediyorum.Paylaşımlarınızın herkese hitap ettiğini ve eğitici olduğunu düşünüyorum.
    Sayfa tasarımı için söyleyecek bir şeyim yok çünkü bilinçli bir elden çıkmış diye düşünüyorum.
    Sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  2. İlginç bir fikir olmuş. Cidden üstteki resim yamuk duruyor ya :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel fikir bencede.Benim blogum henüz yeni ama merak ettim şimdi.Eksiklerim neler mesela?blogumda başka ne görmek isterler bilmek isterdim.yorumlarınızı beklerim..sevgiler
    http://aishasbazaar.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. @İÇİMDEN GELDİGİ GİBİ~~~ en üstteki kırmızı akan yazı ve twitter kuşunuz fazlasıyla dikkat çekiyor. ''devamını oku'' kullanmadığınız ve arkaplanınızın resimli olması, sistemi düşük pclerde kasıntı yaratabilir. konularınız harika, bu, sayfa gösterimizin 40 bin+ olmasından ve 1000+ takipçiniz olmasından anlaşılıyor. Ayrıca blogunuzun pcnet te yayınlanması harika bir başarı olmuş. pagerank'ınız 4 ve bir blog için çok iyi. son olarak bence blogunuz daha kullanışlı hale getirilebilir. :) mesela bütün aparatlarınız en altta tıkış tıkış olmuş gibi. iyi bloglar!

    YanıtlaSil
  5. @DiziManyaQen alttaki etiketler koca bir dağ gibi yer kaplıyor :) dizileri sınıflandırdığınız sayfalarınız olsa daha kullanışlı olur sanki. iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  6. bu arada dizimanyaQ yorum yapmayı unutmuşum:)
    Blogun güzel fakat alttaki etiketlerde kendimi kaybettim:)çok yer kaplamış.ufak bir değişiklikle çok daha güzel olabilir..

    YanıtlaSil
  7. @Aisha's Bazaarblogunuzun renkleri tarzını yansıtıyor, hemen anlıyor insan nasıl ve ne blogu olduğunu. hızlı bir blog ve gayet şık. :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  8. çok teşekkür ederim.sevindim :))

    YanıtlaSil
  9. güzel bir fikir olmuş ben daha yeniyim blog yazmada o yüzden pek anlamıyorum yeni yeni olayları çözmeye çalışıyorum ben sizi takip ediyorum zaten fikirleriniz çok hoşuma gidiyor akıcı bir yazınız var insanı hiç sıkmıyor böyle devam edin bence benim bloğum için fikirlerinizi bekliyorum sizin fikirleriniz benim için değerli:) sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Bende oyuna katılıyorum o vakit.

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. @bakımlı anneler öncelikle şu yıldızlarınız çok can sıkıcı :)) blogunuza konsantre olamıyorum :))ama çok şirinler. :))) blogunuzun anasayfasında gösterilen post sayısı fazla değil ama ''devamını oku'' aparatını kullanmanız daha iyi olur gibi. onun dışında güzel ve sade bir blog. zamanla blog işlerini çözersiniz zaten. :)) ayrıca güzel yorumunuz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  13. @Kardeşimblogunuz eski ve çok fazla post içeren bir blog gördüğüm kadarıyla. güzel, sade, anlaşılır.
    sadece arkaplanınız düz bir renk olursa, düşük pclerde kasma problemi olmaz. :)) ayrıca kendinize özgü bir favicon da ekleyebilirsiniz. :) iyi bloglar!

    YanıtlaSil
  14. Merhaba, ben de merak ettim şimdi, sahi sizin gözünüzde benim blogum?

    http://reyhanlahersey.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. başarılarının devamını dilerim yönetici kardeş.

    YanıtlaSil
  17. @yorumum geldi! teşekkür ederim.Haklısınız bloğun yenilenmesi gerekiyor ama bunu kaç defa denediysem beceremedim.Postlar konusunda ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
  18. @Kardeşimpostlarınız olması gerektiği gibi bence, tarzınıza uygun. :)

    YanıtlaSil
  19. @reyhane söyleyecek pek bir şey yok bence :)) gayet şık, sorunsuz, eğlenceli. otomatik açılan video hariç :))

    YanıtlaSil
  20. Çok tşk. ederim bu güzel düşünceleriniz için,otomatik açılan video hangisi?

    YanıtlaSil
  21. @reyhane''Kartalkaya'yı Ateşleyenler'' postunuzdaki video, ama sıkıntı değil, şaka olsun diye söyledim. iyi bloglar. :))

    YanıtlaSil
  22. @Hayat Mutfakta Guzel teşekkürler. sizin blogunuzda nazar boncuzuğu temalı :)) hızlı ve gayet şık bir blog. yan taraftaki kategorileriniz harika. ''çorba, et yemekleri, fırın yemekleri...'' çok kullanışlı. :)) balıklarınızıda yemledim. :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  23. Öncelikle düşüncen cok güzel hem kendi adresine ilgi artacak hem herkes kendi reklamını yapmış olacak. İşte merak bu denli güzel bir şey :)

    Bende merak ettiğimden dolayı katılıyorum. Her iki blog'uma da yorum bekliyorum.

    YanıtlaSil
  24. @Kardeşim

    Blog'un baya eski olmasına rağmen cok fazla sade değil mi ? biraz daha donata bilirsin bence :)

    YanıtlaSil
  25. @oqueys ilk blogun klasik kişisel bir blog görüntüsünde, ama arkadaki bira bardağı çok dikkat çekiyor :) dizaynlamarın hoş. anime blogun ise, sanji'nin tekmeleri kadar harika. :) en alttaki gif resimler çok güzel ama hepsi birden sayfayı kastırıyor. iyi bloglar!

    YanıtlaSil
  26. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  27. uzun zamandır sana yorum yapmıyordum aslında ilk yorum yaptığım ve ilk izlemeye aldığım blogtun olaylara bakış açın çok zekice, nereden ne gelir diye süper hesap yapıyorsun kısacası sizin gibi gençleri gördükçe, gelecekten ümitleniyorum:)

    http://sebebim78.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  28. @siyahkuğugüzel yorumlarınız için çok teşekkürler. :)

    blogunuzdan söz edecek olursak, içeriklerini ve tarzını tam yansıtan bir görüntüye sahip, hızlı, sade, anlaşılır bir klasik kişisel blog havasında. çok hoş. :)

    ''hayatım kırılmış bir bardak gibi ,ne kadar toplamaya çalışsamda o kadar çok parçalanmış, dağılmışki can kırıkları... bir yerlere gizlenmiş hiç olmadık zamanlarda yüreğime batıyor... N.K''

    iyi bloglar. :)

    YanıtlaSil
  29. pc başında oturup yorum yazarmı diye beklemedim dersem yalan olur:)) beğeni için teşekkürler...
    iyi bloglar:)

    YanıtlaSil
  30. Ben sizin vereceğiniz cevaplardan korkuyorum açıkçası :) çünkü, sanırım 7 ay falan olmuştur açalı blogu ama teknik işlerden hiç anlamam. Hatta zaman zaman diyorumki, blog açmayıp sadece okusamıydın :) o kadar geriyor bu teknik konular beni.

    YanıtlaSil
  31. @Aslı blogunuz çok karakteristik, iddialı bir renk, siyah. :) anasayfanızda 6-7 tane yayın olmasına rağmen, biraz kasıyor gibi, yani sayfayı aşağıya çek çek bitmiyor demek istiyorum. :) en alttaki ''FEEDJIT'' gadgetiniz, biraz kötü durmuş orada, ve bence gereksiz bir aparat. bunların dışında genel haliyle çok hoş kişisel bir blog görüntüsü. :)) içeriğiniz de gayet özgün.

    YanıtlaSil
  32. Bende eleştirilmek istedim :)
    Sizin blogunuz gayet güzel. Özellikle sağ üstteki sosyal medya butonları falan olan bölümü çok beğendim.

    erdikaradeniz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  33. İnsanın kendi blogu hakkındaki eleştiriler hem motive eder hemde eksiklerini görmesini sağlar. Böyle bir yazı yazmanız güzel olmuş sitenizi beğeniyorum ve takip ediyorum. Tebrikler..

    YanıtlaSil
  34. @Erdi Karadenizöncelikle teşekkürler. :)eleştirilecek hiç bir şey bulamadım ama konuya sadık kalayım :)) gayet hoş, hızlı, anlaşılır bir kişisel blog. üst banneriniz çok iyi, o yüzden arkaplanınızı ve blogun beyaz olan rengini, üstbanner'e dengelerseniz yani ona benzer tonlar kullanırsanız çok daha hoş bir hava oluşur gibi. :)) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  35. @Hamza BASTEPE çok sağolun teşekkürkler :) hocam öncelikle siteniz harika :)) üstteki logonuz kişisel blog olayından koparmış porfesyonel bir hava katmış yani logonuz çok prof. :) sade hızlı ve anlaşılır. blogunuzun zamanla çok daha iyi, prof, çok daha kalabalık olacağını düşünüyorum :)) sizin blogunuzu zaten takip ediyorum hep. :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  36. @yorumum geldi!

    Bu öneriyi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  37. Hemşeriymişiz bunu gorunce yazmak istedim:))

    YanıtlaSil
  38. oncelikle bloguma hosgelmisiniz ! gelmesine gelmissiniz ,malesef yorum birakmadan gitmissin^^ mademki siz birakmadiniz ben sizin blogunuza birakayim dedim! demesine dedim ama, yayininizi okuyunca biraz heycanlanmadim deyil :bloglari elestiriyormussunuz ! eh madem oyle bakalim benim blog hakkinda neler dusunuyorszunuz ??? ;))

    YanıtlaSil
  39. @sTuBboRn blogda memleketimizi belirten bir şey var mı bilmiyordum :)) nerelisiniz??

    YanıtlaSil
  40. @eda hoşbulduk :)) iki blogunuzda, nasıl desem, bir birinden şirin :))) ikiside hızlı, renkler okuyucu yormuyor, sayfalarınız çok kullanışlı. bir tek ipek böceği blogunuzun pikseli fazla geniş. ekran yana doğru uzun yani. onun dışında klasik ve şirin bir kişisel blog :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  41. Memleketımde yasıyorsun suan dıyeyım :))

    YanıtlaSil
  42. @sTuBboRnpeki. :) ama ben memleketimde yaşamıyorum :) oralar soğuktur şimdi.
    iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  43. Bende malesef suan memleketımde degılım ayınıyız yanıD

    YanıtlaSil
  44. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  45. uzun süre yazmaya ara verip yeniden başladım ve şimdi burada bir srü blog keşfettim yorumlardan en güzeli de bu,iyi ki bbeni izlemeye almışsınız çok tşk:)

    YanıtlaSil
  46. @nurtєllα güzel yorumunuz için biz teşekkür ederiz :) epeydir yazmamanıza rağmen blogunuz da harika görünüyor. :)) sevgiler, iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  47. eveeeet benim blogum da radara takılmış, teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  48. amanda amaaaan ! keske herkes sizin gibi guzel elestiriler gonderse bana ! motive edici oluyor !!! sizin gibi blogcuya her zaman yorum sayfam açik (kapim yani ): gene buyurun beklerim :))))))))) ;)

    YanıtlaSil
  49. @Özgür Öztürk evet öyle oldu :))) konu gereğince blogunuz hakkındaki fikrimi söyleyeyim, çok düzenli tertipli, anlaşılır bir blog. temasıda çok hoş. başarılar. iyi bloglar. :) görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  50. @eda hoş yorumunuz için çok teşekkürler. :)) sizin blogunuz takip listemde, madem kapınız açık, o halde daha çok ziyaret eder, daha çok yorum yaparız bundan sonra. sevgiler.. iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  51. evet senin dedigin gibi kimisi kafasina gore takiliyo benim gibi :D

    YanıtlaSil
  52. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  53. @BLOG OKULU:)) sizin blogunuzu ilgi ile takip ediyorum. blogunuz, saydığım kategorilerin hiç birisine dahil değil, bir blogtan çok portal havası var. yani sizin blogunuz http://bloghocam.blogspot.com gibi ya da http://bloggermodifiye.com gibi, profesyonelleşme yolunda. :)) yorum için teşekkürler. iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  54. merhabalar güzel bir fikir olmuş bu...yorumunuzu bekliyorum.Professional kalitede blogunuz var bence...saygılar...

    YanıtlaSil
  55. @dizitakipci teşekkür ederiz :)) sizin blogunuz kendi konusunda dolu dolu, ama sağ yan bar ve en alt biraz özensiz gibi. onun dışında özgün yazılar çıkarttığınız vakit, zamanla çok daha iyiye gideceğinzden eminim. :)) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  56. @ERKOÇblogunuz tam bir blog efenim :)) yeni başlayan biri için çok iyi. zamanla çok daha iyi olacak gibi bir havası var, o yüzden eleştiriye gerek yok. :)) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  57. Merhaba
    emeğiniz için teşekkür ediyor bloğumla ilgili olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.

    YanıtlaSil
  58. @Cevher Blog teşekkürler yorum için. blogunuz, bir haber portalı havasında, diyaznları bence çok iyi, ama ansayfanda görsel eksiliği var, yazılarındaki resimlerin ön izlemesini ansayfanda gösterebilirsen daha harika olur. onun dışında sayfalarınız çok iyi, tertipli düzenli bir blogunuz var gözünüz aydın :P iyi bloglar efenim.

    YanıtlaSil
  59. o resım eklentısını arada aktıf edıyorum sosyal medya panelı ekledıgımde onuda tam anlamıyla aktıf yapacagım tskler

    YanıtlaSil
  60. Merhaba bende yeni bir tane blog actım eskisini kapatıcam:) bende meraklandım şimdi güzel bi oyun olmuş:)
    http://stylishwho.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  61. @Magendiea M.henüz blogunuz eleştirilemeyecek kadar yeni ve sade :) eski blogunuz ise gayet iyi. fakat otomatik açılan videolarınız can sıkıcı biraz. :) yeni blogunuzun çok daha iyi olması dileğiyle. iyi bloglar. :))

    YanıtlaSil
  62. Google Alert sayesinde http://elimsendeki.blogspot.com/2012/03/bahsettim.html ye oradanda size ulaştım. :)

    İlk olarak bu yazınızı okudum, akıcı, keyifli olduğu kadar çokta ilgi çekici bir konusu olunca bende yorum yazmak istedim. :) Sanırım bende bloğumla ilgili olumlu & olumsuz eliştirinizi okumak isteyenlerdenim. :)

    Yukarıdaki resim evet yamuk ama göz yormuyor. :) Görsel olarak hoşuma gitti.

    http://hobivakti.blogspot.com

    Güzel bir gün dileği ile...

    YanıtlaSil
  63. bloğun gerçekten şu ana kadar blogger.com da gördüğüm sitelerin en iyilerinden biri gerçekten blogunu severek ve sık sık takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
  64. @hobivaktigoogle alert kullanmadığım için farkedemiyorum :) çok teşekkür ederim.=> http://elimsendeki.blogspot.com/

    sizin blogunuzdan bahsedecek olursak, blogunuz tam bir hobi blogu :) ismini ve karakterini yansıtıyor. arkaplanınız çok hoş. dizaylamalarınız iyi. bir çok blog bu kadar içeriği ana sayfasında gösterince karmakarışık bir şey ortaya çıkıyordu, sizin blogda öyle bir şey olmamış ve buna rağmen gayet hızlı. eleştirecek bir şey bulamadım, yani bence oluru budur. :)) yorumunuz için teşekkürler. iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  65. @Oğuzhan Cabbaroğlu çok çok teşekkür ederim bence o kadar da değil blogumuz. :) ama sizin blogunuz tam bir harika, dizayn konusunda olayları aşmışsınız. :))) 3 blogunuzuda ziyaret ettim, geliştirilip aralıksız güncellenirse çok daha iyi yerlere gelecektir video ve film izleme sitelerin. kişisel blogun çok iyi zaten, bir şey söylemeye gerek duymuyorum, saygılarımla. iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  66. Merhaba...
    http://elimsendeki.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  67. @elimsendeya merhabalar. :) blogunuz başarılı olmaya aday :)) diğer bloglara daha çok yorum yapıp daha çok takipçi kazanmalısınız. onun dışında ideal bir blog görünümüne sahipsiniz. :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  68. Çok güzel bir fikir:) Blogunuzun göz yormayan teması gayet güzel. Bir de abone, beğenen, takipçi, yazı ve yorum istatistiklerinizin görünmesini çok beğendim.
    Blogum hakkındaki fikirlerinizi çok merak
    ediyorum.
    Tasarım vs. hakkındaki acemiliğimi göz önünde tutunuz lütfen:)
    http://moonlightcat13.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  69. @okuyanteşekkür ederim güzel yorumunuz için. :)
    blogunuzu açtığımda tatlı bir kedi karşıladı beni :) dizaynlarınız iyi ama yan navbar ınızın en altında biraz tıkış tıkış olmuş, sadeleştirebilirsiniz. bir de blogunuzda hiç devamını oku kullanmıyorsunuz anlaşılan, o yüzden ana sayfada gösterilen yazı miktarını azaltırsanız daha kullanışlı olacaktır, yoksa aşşağıya çek çek bitmez :) en üsttekini kedinizin resminide bloga oranlayıp optimize ederseniz hoş olur, yani fazla büyük. ama bunlar benim şahsi görüşüm, yapmasanızda hala çok iyi bir bloga sahipsiniz :) takipçi sayınız gayet iyi. yani özgün ve tam bir blog görünüşüne sahip. :) iyi bloglar efenim.

    YanıtlaSil
  70. beni beni ben nasilim he beni beni benide degerlendir aglarim ama :( :)

    YanıtlaSil
  71. @Ferhat Bayram haha :) aga blogun çok hoşuma gitti bayılıyoum böyle sade düzenli anlaşılır bloglara. kişisel blog olmaktan vazgeçip, site olacağım diyorsan alexa değerini düşürmen lazım, google'da ön sıralarda çıkman için, bol bol istikrarlı şekilde faydalı ve özgün paylaşımlar yapman lazım, başka bloglara bol bol yorum yapman lazım. ha ben yapıyor muyum bunları? hayır, keşke yapsam :)) zamanla blogunun çok daha iyi yerlere geleceğinden eminim. fakat konumuz tasarım olduğu için pek eleştirecek bir şey bulamadım, çok hoş. ama klonlanmış gibi çok fazla blogta aynı temayı görüyorum o biraz can sıkıcı. dediğim gibi önemli olan içerik, tasarım gelip geçici. :)) iyi bloglar. :)

    YanıtlaSil
  72. @yorumum geldi! Güzel düşünceleriniz için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  73. Görüşleriniz benim için önemliydi, teşekkür ederim.
    Önerilerinizi dikkate alıp becerebilirsem düzelteceğim:)))

    YanıtlaSil
  74. http://alper-baysal.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  75. @Mahmut Alper Baysal merhaba alper, biraz samimi gördüğüm için senin blogunu eleştirebilirim galiba :) blogunda arkaplan kullanığın için ve ''devamını oku'' kullanmadığın için anasayfan sistemi düşük pc'lerde kasabilir. gereksiz gadget'leri kullanmanı tavsiye etmem. blog'un yan tarafa doğru fazla geniş. ayrıca senin blogunu takip ettiğim için biliyorum, sık sık bakıyorum zaten, konularını çok kısa tutuyorsun, biraz daha geniş, uzun ve özgün yazılar yararına olacaktır. onun dışında blogu açtığın günlerden bugüne çok gelişme kaydetti blogun :) diyaznlamalara, kullanışlı ve anlaşılır bir blog olmasına önem vermen iyi olur. blogger'ın sağladığı temalar yerine kendine btemlates gibi tema sitelerinden tema seçip onu zamanla geliştirip, editleyebilirsin. ama her şeyden önce özgün içerik önemlidir, bunu da belirtmem gerekir diye düşündüm. faydalı olması dileğiyle. iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  76. e hadi bende deneyeyim :)

    http://ikizbebeklerim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  77. Çok eğlenceli ama bu yorumları okumak. İlk bu yazıyı yazdığında okudum geçtim ama haydi benimkini de eleştir bakalım ;)
    Dişe diş göze göz ama anlatık mı? :P

    YanıtlaSil
  78. @İkizBebekmerhabalar, teşekkürler. :) blogunuza girer girmez harika ikiler karşıladı beni :) tam anlamıyla karakterini yansıtan bir blog başlığınız var. :) blogunuz anlaşılır sade ve içerikleriniz özgün. anasayfanız çok uzun olmasına rağmen blogunuz gayet hızlı. eleştirecek bir şey bulamadım, zamanla çok daha iyi olacak havası var, takipçi sayınız gayet iyi. tek bir şey var, onu da tavsiye olarak alın, sanırım kullanmıyorsunuz, sosyal paylaşım sitelerinin butonlarını blogunuza entegre edin, facebook'ta bir sayfa ve twitter'da bir hesap açın, takipçilerinizi her yerden yakalayın bırakmayın. :) faydanıza olacaktır. :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  79. @Damlamerhaba, yorumunuz için teşekkürler. bir çok kez ifade ettim, her blogun bir karakteri vardır, sizinki karakterini direk gösteren bir temaya sahip, zira pempe terliklerimi giyip bütün blogunuzu baştan sona okuyasım geldi ama çok şükür ki öyle bir renkte terliğim yok :)
    blogunuz hızlı, anlaşılır, kullanışlı ve sade. karakteristik bir kişisel blog havasında, eleştirecek bir şey yok gibi, o yüzden iyi bloglar efenim. :)

    YanıtlaSil
  80. @yorumum geldi!


    teşekkür ederim.Bilgilendirici yorum için.

    YanıtlaSil
  81. Bloguma üyeliğiniz beni mutlu etti :) Buradaki fikriniz de hoşuma gitti. Herkese iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  82. @Füsun T. teşekkürler yorumunuz için :) konu gereği söylemek istedim; blogunuzun başlığı çok hoş olmuş, gayet sakin anlaşılır ve hızlı. resim çalışmalarınız her biri bir birinden harika bunu da belirtmek istedim. :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  83. İlginç bir etkinlik =) banada bak http://doganalbayrak7.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  84. @Doğan Albayrak merhabalar. gördüğüm kadarıyla henüz blogunuz çok yeni, zamanla özgün yayınların artıkça daha da geliştireceğine inanıyorum. onun dışında yeni olmasına rağmen, anlaşılır ve sade bir blog. ayrıca ilk üyen ben oldum. :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  85. yeni açtığım bir blog umarım beğenirsiniz.
    http://dunyaninortasinda.blogspot.com/
    Yorum yapan ve takip eden olursa çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  86. @Hallucinationsblogunuzun bir konusu var, ki bu çok iyi bir şey. :) yani genel olmayıp her hangi bir şeye hitap etmek. dediğiniz gibi blogunuz henüz çok yeni ve daha da iyi olacaktır. bol bol özgün yayınlar dilerim. :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  87. beni çok mutlu ettiniz,üye olarak ve güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim!

    YanıtlaSil
  88. @Hallucinations ne demek :) ben de teşekkür ederim yorumunuz için. iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  89. vay anasını, hemen bulaşayım

    http://sorbeniustana.blogspot.com

    YanıtlaSil
  90. Tebrik ederim güzel bir fikir :) Tuttum bunu :)

    YanıtlaSil
  91. @Ceylan Erenblogunuzun tasarım ve anlaşılırlık konusunda hiç bir sıkıntısı yok. klasik bir kişisel blog görüntüsünde. dizaynlamalar çok iyi. oturup baştan sona okunası bir blogunuz var efenim. iyi bloglar. :)

    YanıtlaSil
  92. @Rad blogunuz anlaşılır ve sade, görsel olarakta hoş bir yapıya sahip, yani bir kargaşa yok. başlıklarınızda UNDEFINED
    UNDEFINED çıkması biraz can sıkıcı. :) bir de otomatik açılan saba tümer videonuz kafa karıştırıyor, noluyo burda? gibi :) dediğim gibi onun dışında gayet iyi.

    YanıtlaSil
  93. @yorumum geldi!

    Blogokulu nun sahibi yardımcı oldu undefined hakkında fakat kodlar arasında böyle birşey olmadığı için henüz kaldıramadım :) Daha çırağım bu konu hakkında :) Saba tümer videosunu aldığın yerden kaynaklı haklısınız değiştirmem lazım videoyu. Aslında 1 aylık blog 2-3 gündür düzenli yazmaya karar verdim oyüzden gelen giden de yok. Gelen de sadece fl dersi için geliyor :) Nasıl daha iyi olur ? tavsiyeleri bekliyorum tecrübeli arkadaşların.

    YanıtlaSil
  94. Aaa... süper bir konu bu. Yalnız ben kimin blogunu yorumlayacağımı bilemedim. Sorun olmazsa eğer kendi blogum ile ilgili düşüncelerinizi de merak etmekteyim :)

    www.hobicoffee.com

    YanıtlaSil
  95. @HobiCoffee blog aleminde çok bilinen bir blogunuz var bence. tasarımsal açıdan çok iyi dizayn edilmiş, anlaşılır ama sade olmyan bir blogunuz var. en üstteki logonuz bir bayan blogu olduğunu hemen belli ediyor. bence harika bir hobi blogu, dop dolu, ilgililerin ilgisini fazlasıyla çektiğini düşünüyorum. daha iyi olacak ümidi var. :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  96. @yorumum geldi! Çok teşekkür ederim, mutlu oldum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum :)

    YanıtlaSil
  97. www.nursalkimi.blogspot.com benim adresim.

    Benden bir üst sırada Hobicoffe var, blogunun içeriği çok güzel ve eğlenceli ama genel teması bana çok beyaz geldi, sanki biraz daha renklendirse blogu daha ilgi çekici olacak ve daha hoş görünecek :) Benim fikirlerim bunlar :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  98. @~♥ Nurs..~ :) teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  99. @~♥ Nurs..~ merhabalar, blogunuza girer girmez siyah tema üzerine hüzünlü bir müzik karşılıyor bizi. ağlamaklı bir kadın edası blogun karakterini yansıtıyor. hızlı sade ve anlaşılır bir blog. daha da iyi olacğaını düşünüyorum zamanla. =) iyi bloglar efenim.

    YanıtlaSil
  100. Herkese Merhaba

    nursalkimi : Emeğine sağlık güzel bir blog olmuş sadece o bayanın yüzünün bütün bloğu kaplaması belki biraz fazla gelebiliyor.

    HobiCoffee : Bloğunuzun tasarımında büyük oranda beyaz renk kullanılması göze hoş gelmeyebilir.Aslında colorcombos.com daki beyaza uyan renkleri görüp ana sayfa hariç dış alanı beyaz dışında bir renk yapabilirsiniz belki.
    Sizinde emeğinize sağlık.
    Peki benim bloğuma ne dersiniz?
    Başlık header alanını daha tam düzenleyemedim.orada eksiğim var.Sizinde fikirlerinizi almak isterim.

    YanıtlaSil
  101. Pardon bloğum erkoc.blogspot.com

    YanıtlaSil
  102. @LEVENT ERKOÇ başlığınız biraz büyük geldi bana, yani header'iniz. sayfalarınız kullanışlı, diyaznlarınız iyi, anlaşılır hızlı bir blog. içeriğe önem verin bence. onun dışında zamanla iyi olacak havası var blogunuzda. =) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  103. @LEVENT ERKOÇYorumunuz için teşekkür ederim.. değerlendireceğim :) Sizin blogunuzda başlığı ben de büyük buldum.. Ama header görseli çok hoşuma gitti. Bir de büyük turuncu alana ne koymayı düşünüyorsunuz bilmiyorum. Yoksa headerın bir parçası mı? İçerik olarak da güzel. Sevdim ve takibe aldım blogunuzu Levent Bey :)

    YanıtlaSil
  104. HobiCoffe , yorumum geldi
    yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.Benim için önemli görüşlerinizi hemen değerlendireceğim
    Saygılar

    YanıtlaSil
  105. kim kimi değerlendiriyor ya kafam karıştı cuma saat itibariyle beynim durmuş olabilir. biri de benimle ilgilensin ya :)

    YanıtlaSil
  106. önceliklen korka korka yazdığımı belirtmek isterim çünkü eleştirilmek hep beni korkutan bir şey oldu niyeyse açılamadım bi türlü eleştiriye:))çok güzel bir fikir olmuş bu postu ikinci okuyuşum öteki gelişimde daha tırsıktım yani hayırlı geceler efenim sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  107. @seyma
    Yazılarınızı ve üslubunuzu beğendim.Ancak temanın şeklinden dolayı başta blog arşivi olmak üzere gadget boyları etkileniyor.Temanızda bir yapılanma yapabilirsiniz :) Tabi ki blog sizin.Görüş de benim görüşüm.

    YanıtlaSil
  108. @ZeynepG. benişm şahi görüşüm blogunuzda hiç bir sıkıntı yok gayet her şey yerli yerinde, hoş bir görüntü, zamanla daha da iyi olacağından eminim. iyi bloglar. =)

    YanıtlaSil
  109. benim 7.odam nasıl görünecek bakalım ilk bakışta size.. sürekli takipçiler artık ne nerde çok alıştıklarından istediklerini buluyorlar ama ilk görünüşte nasıl hep merak etmiştim..
    http://yedincioda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  110. @seyma efenim korkmanıza hiç gerek yok, klasik bir kişisel bloga sahipsiniz, öyle bariz bir eleştireye maruz kalacak hiç bir yanı yok blogunuzun ama, tasarım bahane içerik şahane. :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  111. @ozgurnot çok sade ve içeriğe odaklı bir blogunuz var, anlaşılır, hızlı ve rahatsız etmeyen tonlar. tarzını yansıttığını düşünüyorum efenim. :) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  112. @7.oda o zaman efenim isteğinize odakla, ilk izlenimlerimi söyleyeyim içeriğe bakmadan. :) blogunuz tam bir gece blogu, yani böyle gece vakti oturup gizli gizli şeyler öğrenilebilecek bir blog gibi. sanki bir şeyleri ifşa eden bir tarzı var. bu saydıklarımda, renginin siyah ve blog adının 7. oda olmasının büyük etkisi var. :) dizaynlamaları iyi, anlaşılır ve hızlı bir blog. bence başarılı, ki takipçi sayısından anlaşılıyor. :) iyi bloglar efenim.

    YanıtlaSil
  113. @ozgurnot
    güzl yorumlarınız için çok teşekkür derim tema konusunda çok çok haklısınız bu beni de rahatsız ediyor ama inşallah düzeltmeyi başarıcam bir gün bunu sevgileer:))

    YanıtlaSil
  114. @yorumum geldi!
    size de çok teşekkür ederim gerçeken hem fikir için hem yorum için:))

    YanıtlaSil
  115. @yorumum geldi! olacak olacak inşallah :)) teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  116. Bu blogun renkli olması çok hoş bir şey, logoyu da çok beğeniyorum,
    Ama başlıkların fontu değişse mesela, bu renkli temanın ruhuna uygun bir şey olsa, hayat bayram olsa... :D

    http://icinizdekiizlandali.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  117. blogların gücü adına sozluk fikri ve bloglar hakkında yorum yapılma fikri oldukca basarılı.. yaratıcılık ve farklı fikirler pagerank konusunda nasıl yukarı cıkılabılır bunlara guzel cevaplar olabilir..

    ben kısa zamanda cok daha iyi yerlere gelecegini dsunuyorum blgounun..

    kendi blog adresimi vereyim yorumunu almış olurum. bu arada diğer arkadaşlar da bakarlarsa onların yorumu da benim icin önemli..
    ilk etapta nasıl gelıyor vs vs.. bu cidden önemli bir konu..

    http://omactivities.blogspot.com

    senin blogun hakkında da oldukca sade gorselligi var. bu cok buyuk bir artı bana gore. ayrıca fikirler cok basarılı.. yukarıda soylemiştim zaten.. sozluk ve yorum kısmı..

    benim en cok merak ettigim.. her yazının altında bunlarda ilgini cekebilir nasıl yapılıyor? ben bir türlü bulamadım blogspot icinde?

    selamlar.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  118. öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. =)

    blogunuzdaki ilk izlenim;
    kişisel bir blogdan ziyade bir firma blogu gibi.
    sayfalarınız kullanışlı.
    anlaşılır sade ve kırmızı karakterli bir blogunuz var.

    benzer yazılar eklentisine buradan ulaşabilirsiniz. detaylı şekilde anlatılmış.

    http://www.bloggermodifiye.com/2010/01/bloglar-icin-benzer-yazlar-baglants_06.html

    iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  119. @Stefán Yfirburðissón teşekkür. :)

    sizin blogunuzdan bahsedecek olursak,
    blogunuz okyanusun derinliklerinde efenim. =) hoş, sempatik, hızlı bir blog. ayrıca karakteristik ve özgün. =) yeni olduğu biraz anlaşılsa da zamanla iyi olacaktır.

    iyi bloglar. =)

    YanıtlaSil
  120. @yorumum geldi!


    blog kişisel mi olmalıdır?
    firma blogu kavramını anlayamadım.. bu iyi bişi mi?

    YanıtlaSil
  121. @ozgehan efenim firma derken yani, sanki bir markaymış gibi. ama aslında şahsa ait. iyi kötü diye bi'şey yok aslında. blog blogdur. =)

    YanıtlaSil
  122. Blogumun başkasının gözünden nasıl göründüğünü merak ettim doğrusu.Zaman zaman fikir aldığım ya da yazdıklarım üzerine blogumla ilgili fikir beyan eden oluyor.Yeni yeni biraz ilgilenmeye başladım.Eleştiri yapıcı olduğu sürece insanı ileriye götürür.Bekliyorum bende

    YanıtlaSil
  123. @huyumkurusun blogunuzu açınca tatlı bir kaplumbağa karşıladı =) hoş bir başlık.. sade ve anlaşılır bir blog, dizaynlar iyi ayarlanmış, göze çarpan bir aksaklık yok. kişisel olduğu kadar özgün yazılar. =) takipçi sayısı da iyi, daha iyi de olacaktır diye düşünüyorum. =) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  124. bu alemde yeniyim önerilerinizi bekliyorum...

    YanıtlaSil
  125. @Meraklı Adamın Not Defteri sizinde dediğiniz gibi henüz yeni bir blog ama gayet hoş bir görünüme sahip, hızlı, sade, anlaşılır ve özgün.
    en sevdiğim blog tarzı. =) sosal butonlarınıza adreslerini ekleyin, boş durmasın. başkada bi sıkıntı yok. iyi bloglar. :)

    YanıtlaSil
  126. Açıkcası çok ilgilenmedim uzun bir dönem. yeni yeni uğraşıyorum biraz biraz.Teşekkürler yorumun incelemen ve zahmetin için.

    YanıtlaSil
  127. teşekkürler yorumum geldi! önerilerini dikkate alacağım

    YanıtlaSil
  128. http://www.cafekanelo.com/

    Merhaba blogum henüz 2 aylık:) yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

    YanıtlaSil
  129. @Cafe Kanelomerhabalar. blogunuz henüz iki aylık olmasına rağmen gayet dolu dolu göründü bana, bu iyi bir şey. bembeyaz arkaplanıyla temiz nezih, güzel bir ortam havası katmış ayrıca lezzetli mi lezzetli. :) sade ve kullanışlı olması en sevdiğim özelliktir bloglarda. bir eleştiri yapamadım ama öyle gerçekten. =) bol bol diğer bloglara yorum yapın izleyici kazanın, şimdilik adsense reklamınızı geriye alıp facebook veya izleyici aparatını yukarı alın derim. onun dışında bir şey yok. =) iyi bloglar.

    YanıtlaSil
  130. Güzel yorumlarınız için, zaman ayırıp incelediğiniz için çok teşekkür ederim.Öneriniz üzerine adsense reklamını daha aşağıya çektim, bloglara yorum yazmak da işe yaradı galiba:)Takibinizdeyim:)

    YanıtlaSil
  131. Merhaba Yazınızı çok beğendim! tabii ki sayfanızı da :) Acaba benim blogum nasıl? Görüş ve düşüncelerinizi alabilir miyim? Aslında temamı değiştirmek istiyorum ama nasıl ve nereden başlasam bilemiyorum. Zaten 2 senedir üyeyim blogspot a ama zamanla kendimi geliştirip bukadarını ancak yapabildim.

    http://heswardrobe.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  132. @goze teşekkürler. :) profesyonel yapılandırmalar için bir şey söyleyemem. ama izlenimlerimi aktarabilirim. blogunuza girince kendimi kıyafet değiştirme odasına, gardolaba girmiş gibi hissettim. :) öncelikle gereksiz eklentilerden arındırın blogunuzu, bu blogun hızını artıracaktır. blogunuzun bu kadar uzun olması pekte iyi değil, aşağıya çek çek bitmiyor. biraz kısa olursa kullanışlı olur. ve arka teması daha sade şeyler olursa biraz daha blogdaki o kargaşa havası kaybolacaktır. şimdilik gördüğüm bunlar. ne kadar çok diğer bloglara yorum yaparsanız o kadar takipçi kazanırsınız.

    YanıtlaSil
  133. çok güzel bir fikir olmuş.ben sizin siteyi içerik bakımından beğendim fakat şu yazıların zamanları konusunda eleştirim var.Saat değil de tarih olarak görüntülense daha iyi olurdu.Teşekkürler...

    http://www.hayattanyorumlar.com

    YanıtlaSil
  134. @Tevfik Bulut teşekkürler. :) evet o saat olayında sıkıntı var ama üzerine gelice saatin, tarihte çıkıyor. :) sizin sitenize eleştiri haddime değil, gayet yerli yerinde, düzenli, tertipli, anlaşılır ve hızlı bir site. başarılı olması işten bile değil. saygılar.

    YanıtlaSil
  135. Henüz yorumları okumadım, okuyacağım ancak yoruz yaz demesenizde yazı anlatım ve uslup hoşuma gitti.Yazmadan yapamacağım.Biraz yazımdada sözümdede gevezeyim.Bu konuda kusura bakmayın.Yorum yazarken bazen dozu kaçırıyorum.
    Evet arkadaşlar bog yazısı iyi yada kötü sorun aradığınız konu haricinde insanlarıda teşvik edici onurlandırıcı yorumlar yazmak medeni anlayış meselesi gibi geliyor bana.Benim çok sevdiğim bir söz vardır, yazmadan geçemeyeceğim. "Bakmakla, Görmek arasındaki farkı anladığımız zaman gerçek hayatıda anlamış olacağız" evet kısaca "Bakmak ile Görmek" ortadaki kelime tamamlamasını kaldırdığımızda hayatımızı belirleyen 2 kelime öbeği.Merak etmeyin bu sihirli bir kelime değil. 30sn bu yazdığımı tahlil edin.Ne demek istediğimi siz anlamasanızda beyin foksiyonlarınız çözecek sizi yönlendirecektir.Sadece içinizdeki yönlendirmelere kulak verin yeter.Üstad kısa yazacam dedim ama, baştada belirttim.Gevezelik işte.Nerde ise blog içerik yazısı oldu valla.Tüm arkadaşlara kolay gelsin.Basit bloguma da beklerim.Basit ama benin için çok değerli.Aklıma gelmişken önemli bir konuda bilgi aktarmak isterim.Blogunuzun yedeğini alın.Blog iki şekilde yedeklenir.Burada yazılmaz bilgi verilir.Merak eden takip eder bulur.Yanlışmı yazdım Hocam.Teşekkürler.
    http://guney59.blogspot.com/
    Guney59Paylaşım Aramada Google Amcam tanır.

    YanıtlaSil
  136. @Adnan Güney hocam valla çok teşekkürler. ama yorumunuzun sonunu okurken başını unutuyorum =) dediğiniz gibi uzun bir yorum olmuş. genel bir mana da çıkaramadım. =) bu konu gereği ben blogunuzla ilgili düşüncelerimi belirteyim, blogunuzda alışılagelmiş temalardan kullanmıyorsunuz, yeni tema kullanıyorsunuz, çok kullanışlı, sade ve anlaşılır. ayrıca dolu dolu bir blog, bu kadar konu özgün ise gerçekten çokbaşarılı bir bloga sahipsiniz bence. iyi blogar. :)

    YanıtlaSil
  137. ben yeni bu işe başladım..şuan sadece birilerinin tavsiyesi veya verdikleri bilgiler üzerine bu işi sürdürebiliyorum..

    YanıtlaSil
  138. vay beee olm neler dönmüş burda ve ben kaçırmışım :)

    YanıtlaSil
  139. üstünden epey zaman geçmiş ama ben daha yeni izleyiniz olduğumdan ancak görüyorum bu postu...bence çok keyifli bir blog sizinki...ben de merak ettim dış gözleri...benim bloğum:

    http://www.peacelilyozge.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  140. @zeze eh peki o zaman. :) ama söyleyecek pek bir şey yok. bir çok blog'dan daha iyi görünüyor, hızlı. anlaşılır. o izleyiciler aparatınızı aşağıya bir yerlere koymanızda fayda var. :)

    YanıtlaSil
  141. teşekkür ederim, fırsat bulduğumda uyarınızı dikkate alıp düzenleyeceğim...

    YanıtlaSil
  142. Benim blogum hakkındaki fikirlerinizi de bekliyorum.
    Teşekkürler.
    http://yoncademirel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  143. Benim blogum nasIL ACABA? :D www.safaamalik.blospot.com

    YanıtlaSil
  144. Hi, guantanamera121212

    YanıtlaSil

İsviçreli Bilim Adamları ve Troll'ler yazamaz.